De diensten van Fijn Wonen

Door onze woningen zelf te produceren garanderen wij leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. Ook na aflevering blijven wij betrokken door bewonersconsulenten, energiecoaches, monitoring en een dashboard aan te bieden. Op deze pagina lees je meer over de diensten die wij bieden voor woningcorporaties, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeenten en bewoners. 

Klantenservice

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via telefoon (0800-1219), email (info@fijnwonen.nl) of via het contactformulier op de contactpagina. Buiten werktijden faciliteren wij een 24 uurs-servicedienst voor eventuele spoedzaken. De melding komt binnen bij het algemene servicenummer van Van Wijnen en wordt door de medewerkers op prioriteit ingeschat en ingepland. Meer informatie vind je op onze klantenservice pagina.

Servicemonteurs

Onderhouds- en reparatieverzoeken handelen wij met onze Servicemonteurs in eigen beheer af. Deze servicemonteurs zijn vertrouwd met de Fijn Wonen-woningen en hebben direct inzage in de juiste informatie van de woning. Bij spoedzaken, ’s avonds, in het weekend of met feestdagen kan het zijn dat een Van Wijnen-monteur de service verleent.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!