Projectontwikkelaars

Fijn werkt samen met projectontwikkelaars aan de wijk van de toekomst. Een wijk met veel gevarieerde, hoogwaardige woningen, waarin technologie niet alleen wordt ingezet om het leven slimmer en duurzamer te maken, maar ook om iedereen daarvan mee te laten profiteren. Een wijk met impact. 

Klanten aan het woord

Kees Klerks en Maaike van Dal over Fijn Wonen. "Hoe kunnen we binnen een woning flexibiliteit en circulariteit vinden zonder betaalbaarheid uit het oog te verliezen?", Dat is wat projectontwikkelaars Kees Klerks en Maaike van Dal van Leystromen zich afvroegen.

Goede kopersbegeleiding

Bij het ontwikkelen van de wijk en de woningen zijn onze Fijn Wonen coaches tot de aflevering van de woningen het aanspreekpunt voor de toekomstige bewoners. Bovendien helpen we kopers al vroeg in het proces met de keuzes die zij kunnen maken voor de woning. We bieden namelijk verschillende woningtypes met vele verschillende configuratieopties. 

Voorspelbaar

We produceren onze woningen grotendeels vooraf en in eigen beheer. Zo kunnen we onze woningen binnen een zeer korte tijd produceren en afleveren. Door ons efficiënte en voorspelbare productieproces, kunnen we volledige woningen inclusief alle ontwikkelactiviteiten voor een all-inprijs aanbieden. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Voor 2023 kunnen we prijsvaste aanbiedingen doen.

Duurzame woningen

Investeren in de toekomst betekent het verminderen van de negatieve impact op onze planeet, het klimaat en het welzijn van mensen. Daarin lopen we graag voorop. Daarom leveren we gasloze, energiezuinige en het liefst circulaire woningen. Deze duurzame woningen komen uit onze nieuwe woningfabriek waarin alles data gestuurd is. Digitaal wordt alle informatie rondom het project ingevoerd waarna we met deze data in de fabriek direct voor je aan de slag kunnen.

Benieuwd naar onze woningfabriek?

Ben jij een projectontwikkelaar? Dan nodigen wij je van harte uit in onze woningfabriek in Heerenveen zodat je met eigen ogen kunt zien hoe wij onze woningen en appartementen produceren. Meld je aan via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op voor een rondleiding door onze woningfabriek.