Fijn Wonen voor Gemeenten

Samen werken aan betaalbare wijken

Betaalbare wijken

Door schaarste aan grond, personeel en materiaal is woningbouw de laatste jaren steeds duurder geworden. Het vormgeven van leefbare en betaalbare wijken is daardoor een uitdaging voor (bijna) elke gemeente. Omdat de woningen en appartementen van Fijn Wonen op een slimme manier worden gerealiseerd, stijgen onze prijzen niet mee met de onrust in de markt. Zo leveren we al woningen van meer dan 76 m2 vanaf € 140.000 k.k. incl. btw.

Passende uitstraling voor elke omgeving

Dat onze woningen en appartementen in een fabriek worden gemaakt, betekent niet dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Integendeel! Binnen ons uitgebreide assortiment zijn miljoenen variaties mogelijk. Neem onze hoogbouw: kies uit een woontoren of galerij, talloze plattegrondtypen en beukmaten, gevelopeningen, gevelstenen, soorten balkons en nog veel meer. We werken samen met gerenommeerde architecten om er zeker van te zijn dat de uitstraling van het project écht iets toevoegt aan de uitstraling van de wijk. Of je nu een oplossing zoekt voor een dorp of stad, buitenwijk of plek in het centrum; er is altijd een passend ontwerp!

Peter Hutten ontmoet Hugo de Jonge in Den Haag

Peter Hutten spreekt minster Hugo de Jonge over woningtekort

Maandag 17 januari sprak Peter Hutten (CEO van Van Wijnen) tijdens een werkbezoek in Den Haag met Hugo de Jonge, de nieuwe minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Het werkbezoek was opgezet door Koninklijke Bouwend Nederland en vond plaats bij een groot bouwproject van Heijmans. “Een zinvol, veelbelovend, eerste contact, om samen met de minister iets te kunnen doen aan de woningnood” aldus Hutten.

Betrouwbaar proces

Dankzij ons slimme proces en onze hightech fabriek, kunnen we duidelijke afspraken maken over kosten en aflevering. Zo kunnen we al binnen één werkdag een prijsopgave doen en wordt een project op de afgesproken tijd afgeleverd. En is er gedurende het proces bewonersbegeleiding gewenst? Dan begeleiden onze Fijn Wonen-coaches de huurders van A tot Z.

Benieuwd naar onze woningfabriek?

Ben jij werkzaam bij een gemeente? Dan nodigen wij je van harte uit in onze woningfabriek in Heerenveen zodat je met eigen ogen kunt zien hoe wij onze woningen en appartementen produceren. Meld je aan via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op voor een rondleiding door onze woningfabriek.