Bouwen in een dag

Bouwen in één dag, het is echt mogelijk! Dankzij onze slimme manier van produceren, kunnen we één casco in één dag afleveren; wind- en waterdicht en voorzien van badkamer, toilet en installaties. Daarna hebben onze mannen nog een aantal weken nodig om de woning woonklaar te maken. Hoe we dit precies doen lees je hier. 

Assemblage
Bouwen in een dag
Woningen op de Loskade

Een oplossing voor het woningtekort

In Nederland komen we meer dan 300.000 woningen tekort. Het is inmiddels normaal dat veel mensen geen betaalbare woning kunnen vinden. Bij Fijn Wonen vinden we dit niet normaal. Om de grote achterstand op de woningmarkt in te halen, is er een nieuwe aanpak in de bouwwereld nodig. Daarom hebben we een slim en voorspelbaar productieproces ontwikkeld. Zo realiseren we woningen die betaalbaar, mooi en duurzaam tegelijk zijn én die we binnen vijftien dagen woonklaar maken.

In onderstaand whitepaper zoomen we in op ‘Bouwen in één dag’. Wat houdt deze bouwmethode in, waarom werken we hiermee en waarom werkt het zo goed voor ons en de partijen waarmee we samenwerken?

Het is tijd voor een nieuwe manier van bouwen

In dit whitepaper zoomen we in op 'bouwen in een dag'. Wat houdt deze bouwmethode in, waarom werken we hiermee en waarom het zo goed werkt voor ons en de partijen waarmee we samenwerken.

Binnen 15 werkdagen woonklaar

Kunnen we snel? Absoluut. Maar het kan nog veel efficiënter en sneller! Doordat we onze processen nogmaals flink onder de loep gelegd hebben en verder wisten te optimaliseren, kunnen we sinds 2022 onze woningen binnen vijftien werkdagen woonklaar afleveren. Dit betekent niet alleen minder overlast voor omwonenden en een kortere periode van herhuisvesting in geval van sloop-nieuwbouw, maar ook dat de aanvoer van mensen en materialen wordt beperkt, wat weer leidt tot minder CO2-uitstoot. En minstens zo belangrijk: een kortere bouwtijd leidt ook tot een betere prijs.

Het Fijn Wonen proces

Door onze nieuwe manier van bouwen zijn woningen betaalbaar, mooi, duurzaam en snel gerealiseerd. Hoe dat in zijn werk, laten we zien in bovenstaande video.

Weten wat jouw mogelijkheden zijn?