Woningcorporaties

Samen met woningcorporaties werken we hard om het aanbod betaalbare woningen in Nederland te vergroten. Dankzij ons innovatieve en voorspelbare productieproces kunnen we op een goedkopere en snellere manier woningen realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit of toekomstbestendigheid. Zo zorgen we voor een mooie en duurzame leefomgeving voor de bewoner. 

Klanten aan het woord

Rob Hoogeveen over Fijn

"Wij geloven echt in het product van Fijn Wonen"

"Ons doel is mensen een thuis voor nu en voor later te bieden." Misschien is die missie nou precies de reden waarom het zo goed werkt tussen Actium en Fijn Wonen. "Tja, misschien lijken we best een beetje op elkaar."

Lees meer
Klanten aan het woord

Maaike van Dal en Kees Klerks over Fijn Wonen

"Dat de woningen nu al bewoond zijn, is ongekend"

"Hoe kunnen we binnen een woning flexibiliteit en circulariteit vinden zonder betaalbaarheid voor de klant uit het oog te verliezen?" Dat is wat projectontwikkelaars Maaike van Dal en Kees Klerks van Leystromen zich afvroegen. Het antwoord? Fijn Wonen. In opdracht van Leystromen realiseerden we in Diessen 23 sociale-huurwoningen. 

Lees meer
Klanten aan het woord

Jeroen Demmers van Omnia Wonen over Fijn Wonen

"Het woonproduct van Fijn Wonen voldoet echt aan onze kwaliteitsverwachtingen"

"Duurzaamheid bevordert de betaalbaarheid voor de huurders. Fijn Wonen doet dit in de vorm van goed geïsoleerde, all-electric, energieneutrale woningen", aldus Jeroen Demmers van Omnia Wonen over nieuwbouwproject De Dijkjes in Elburg. 

Lees meer

De bewoner voorop

We vinden het belangrijk dat mensen met veel plezier in onze woningen kunnen wonen. Onze betaalbare woningen zijn daarom behaaglijk, licht en veelzijdig: dankzij uitgebreide architectuurmogelijkheden is er voor elke locatie een passend ontwerp. Elk type woning is all-electric en beschikt over vloerverwarming en WTW-ventilatie. 

Fijn Wonen-coaches

Onze Fijn Wonen-coaches zijn, als het op nieuwe bewoners aankomt, een betekenisvolle schakel in het geheel. Zij zorgen namelijk voor een warme overdracht van de woning naar de bewoners. Zowel voor als na aflevering van de woning kunnen bewoners bij de coaches terecht voor de meest uiteenlopende vragen. Bovendien zorgen ze ervoor dat bewoners snel vertrouwd raken met de nieuwe woning en bijbehorende installaties. Lees hier meer over deze dienst en wat dit voor jou kan betekenen. 

Benieuwd naar onze woningfabriek?

Ben jij werkzaam bij een woningcorporatie? Dan nodigen wij je van harte uit in onze woningfabriek in Heerenveen zodat je met eigen ogen kunt zien hoe wij onze woningen en appartementen produceren. Meld je aan via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op voor een rondleiding door onze woningfabriek.