Onze Fijn Wonen-coaches zijn, als het op nieuwe bewoners (en dat zijn zowel huurders als kopers) aankomt, een betekenisvolle schakel in het geheel. Zij zorgen namelijk voor een warme overdracht van de gloednieuwe woning aan de bewoners. Op deze pagina lees je meer over hun diensten en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen.

Dit zijn onze Fijn Wonen-coaches

Fijn Wonen-coaches Cynthia, Nancy, Charlotte, Marco, Ferry en Isabel

"Naar een gloednieuwe woning verhuizen, moet vooral heel erg leuk zijn!"

Lees meer
Fijn Wonen-coach Ferry geeft een bewoner uitleg over de keuken

Fijn Wonen-coach  voor huurders

Bij Fijn Wonen staan de toekomstige bewoners van een huurwoningen er zeker niet alleen voor en krijgen zij, waar nodig, hulp, begeleiding en ondersteuning van onze Fijn Wonen-coaches. Vooral voor en tijdens de oplevering van de woning kunnen bewoners bij hen terecht voor de meest uiteenlopende vragen. Bovendien zorgen onze coaches ervoor dat bewoners snel vertrouwd raken met hun nieuwbouwwoning en bijbehorende installaties. Op deze manier kunnen zij maximaal profiteren van het wooncomfort wat hun nieuwe woning hen biedt en zo duurzaam mogelijk wonen. Meer weten over wat onze Fijn Wonen-coach kan betekenen voor toekomstige huurders? Download het productblad via onderstaande knop en kom erachter.

Fijn Wonen-coach Isabel geeft uitleg aan een bewoner

Fijn Wonen-coach voor kopers

Ook de toekomstige bewoners van een koopwoningen staan er bij Fijn Wonen zeker niet alleen voor. Net als huurders krijgen ook kopers, waar nodig, hulp, begeleiding en ondersteuning van onze Fijn Wonen-coaches. Uitleg over de woning zelf, het gebruik ervan en zaken als de warmtepomp, het WTW systeem en eventueel de zonnepanelen. Bij de Fijn Wonen-coaches zijn ook kopers aan het juiste adres om alles uit hun nieuwbouwwoning te halen. Weten wat de Fijn Wonen-coaches nog meer kunnen betekenen voor de kopers? Download het productblad via onderstaande knop en lees meer over deze dienst.