Julianadorp | 46 woningen

In Julianadorp, vlakbij de zee en op steenworp afstand van het bos bouwde Fijn Wonen 26 koopwoningen voor Van Wijnen en 20 huurwoningen voor Coever Vastgoed. Woonpark 't Laar is in aanbouw en zal de komende jaren veranderen in een prachtige, groene oase.

Locatie

Locatie Julianadorp

Fijn samenwerken met Coever Vastgoed en Van Wijnen

“Op Woonpark ’t Laar wordt het voor iedereen mogelijk om fijn en mooi te wonen.” Vlakbij de zee en op steenworp afstand van het bos bouwde Fijn Wonen 26 koopwoningen voor Van Wijnen en 20 huurwoningen voor Coever Vastgoed. Het park zal de komende jaren veranderen in een prachtige, groene oase. “De woningen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. En dat past perfect binnen onze strategie”, vertelt Chris Meyer, assetmanager bij Coever. “Het is echt een investering waar we 100% achter staan.” Benieuwd naar deze aanwinst in Julianadorp? Lees snel verder!

Drive-thru Julianadorp

Feestelijke drive-thru voor kopers Julianadorp

Wat organiseer je als je alle kopers van een nieuwbouwproject toch bij elkaar wilt hebben in deze tijd? Precies, en drive-thru door hun nieuwe woonwijk! In Julianadorp is de bouw van de laatste woningen op Woonpark ’t Laar van start gegaan. In totaal ontwikkelt en bouwt Van Wijnen hier ruim 230 nieuwbouwwoningen, waarvan de laatste 46 Fijn Wonen-woningen nu gebouwd worden. Het gaat om 26 koop- en 20 huurwoningen. Om dit op een feestelijke, maar toch gepaste manier te vieren, is er op woensdag 26 mei een drive-thru georganiseerd voor de kopers van een woning.

Chris Alexandra en Ferry

Fijn Wonen voor Alexandra in haar gloednieuwe huurwoning

Donderdag 27 januari deelden we in het Noord-Hollandse Julianadorp een aantal spiksplinternieuwe sleutels uit. In Woonpark 't Laar kunnen de nieuwe huurders vanaf dit moment dan ook beginnen met klussen, verhuizen én inrichten. Voor Coever Vastgoed B.V. en samen met Van Wijnen realiseerden we hier o.a. 20 huurwoningen waarvan Alexandra samen met haar vriend Nick en de twee kids nu trotse bewoner is!

Proost voor Danielle en Yorick

Daniëlle en Yorick krijgen de sleutel van hun eerste koopwoning

Woensdag 9 februari kregen Daniëlle en haar vriend Yorick dan eindelijk de sleutels van hun allereerste én gloednieuwe koopwoning op Woonpark 't Laar in het Noord-Hollandse Julianadorp. Fijn Wonen-coach Isabel Pedersen en projectuitvoerder Jelle Talsma stonden voor deze bijzondere gelegenheid paraat met taart en bloemen en in de woning werd er natuurlijk geproost op deze mooie mijlpaal!

Frietkar in Julianadorp

Feestelijke afsluiting met frietkar op Woonpark 't Laar

Ieder project wordt afgesloten met een servicedag, een dag waarop de allerlaatste puntjes (indien nodig) op de spreekwoordelijke 'i' worden gezet wat betreft de woning en alle installaties. Zo ook in Julianadorp. En omdat deze dag ook het officiële einde van het nieuwbouwproject betekend, maken we er graag een klein feestje van. Zo kwam 'De Frietkiet' op locatie en alle nieuwe bewoners, huurders én kopers, te voorzien van een lekker vers frietje. Benieuwd hoe dat eruit zag?

Meer weten over dit project?

Neem contact op met de accountmanager.