Op zoek naar een klassiek woningtype met kap maar ook naar genoeg ruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De tweelaags met kap woningen bieden alle ruimte die gezinnen nodig hebben en zelfs nog een beetje meer. Het is niet voor niets de meest gekozen gezinswoning uit ons assortiment voor zowel corporaties als ontwikkelaars. Welke plannen heb jij met deze multifunctionele woning?

De ideale gezinswoning

Deze woning biedt alle ruimte die gezinnen nodig hebben. Dit woningtype is uitgevoerd als twee lagen met een kap, heeft een ruime woonkamer, een open keuken en staat bekend als de meest gekozen gezinswoning. Door oneindig veel variaties zowel in binnen- als buiten stedelijke gebieden komt dit woningtype helemaal tot z’n recht. Door de hoge gootlijn is er ruimte voor 2 of 3 slaapkamers, afhankelijk van de gekozen beukmaat. Daarnaast bevindt zich op de verdieping een ruime badkamer en een zolder die via een vaste trap te bereiken is. Een uitbouw met eventueel een inpandige bijkeuken behoort tot één van de mogelijkheden.

Specificaties

Tweelaags met kap

Beukmaat 5058 mm Beukmaat 5498 mm Beukmaat 5718 mm
Oppervlakte en inhoud
Aantal woonlagen 2 2 2
Diepte woning (buitenmaat) 8790 of 9340 mm 8790 of 9340 mm 8790 of 9340 mm
GBO 99,8 of 107,8 m² 108,9 of 117,6 m² 113,4 of 122,5 m²
Bruto inhoud 343 of 369 m³ 373 of 401 m³ 387 of 417 m³
Interieur
Aantal slaapkamers 2, 3, 3 + zolderberging, of 4 2 of 3 2 of 3
Aantal toiletten 1 of 2 1 of 2 1 of 2
Verwarming Lucht-water-warmtepomp Lucht-water-warmtepomp Lucht-water-warmtepomp
Vloerverwarming Beneden, eerste verdieping, en zolder indien slaapkamerindeling Beneden, eerste verdieping, en zolder indien slaapkamerindeling Beneden, eerste verdieping, en zolder indien slaapkamerindeling
Ventilatie en WTW Standaard Standaard Standaard
Exterieur
Buitenberging Standaard Standaard Standaard
Soort dak Zadeldak Zadeldak Zadeldak
Dakramen 0 tot 4 0 tot 4 0 tot 4
Uitbouw 1530 mm, optioneel met bijkeuken 1530 mm, optioneel met bijkeuken 1530 mm, optioneel met bijkeuken

Woningtypes tweelaags met kap

  • Woningtype 201
  • Woningtype 301
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer en keuken

Oppervlakte en indeling

Dit woningtype is uitgevoerd als twee lagen met een kap en biedt alle ruimte die gezinnen nodig hebben door de extra diepte van deze woning. De woning heeft een ruime woonkamer en een open keuken. Door de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor twee slaapkamers bij een beukmaat van 5.1 en drie slaapkamers bij een beukmaat van 5.4 en 5.7. Daarnaast bevindt zich op de verdieping een ruime badkamer en via een vaste trap is de zolder te bereiken. Een uitbouw met eventuele inpandige bijkeuken behoort tot één van de mogelijkheden, omdat het ontwerp van deze woning nog naar smaak aan te passen is. De verkrijgbare beukmaten van deze woning zijn 5.1, 5.4 en 5.7. Deze zijn flexibel inzetbaar binnen één woningblok.

  • Vanaf 99,8 m2
  • Diepte woning 8940 mm tot 9340 mm
  • 2 of 4 slaapkamers afhankelijk van de beukmaat
  • 2 woonlagen met kap

Plattegronden

Begane grond

:

Eerste verdieping

:

Tweede verdieping

:

Begane grond

:

Eerste verdieping

:

Tweede verdieping

:
Een video weergave van de mogelijkheden voor de badkamer in onze levensloopbestendige woning

Sanitaire ruimtes

Fijn Wonen produceert zelf de sanitaire ruimtes (badkamer en toilet). Deze sanitaire ruimtes zijn zeer compleet, gebruiksklaar en van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse keuzemogelijkheden in sanitairpakketten, kleurtinten en diverse extra opties om het zo comfortabel mogelijk te maken voor bewoners. De sanitairpakketten die wij aanbieden zijn: Comfort, Luxe en Excellent.

Keuken in Fijn Wonen woning
Woonkamer en keuken

Keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning. Iedere Fijn Wonen-huurwoning wordt voorzien van een keuken. Samen met onze vaste partner Bruynzeel Keukens is een keuzepakket samengesteld waardoor iedere bewoner zijn eigen keuken een persoonlijke touch kan geven. Binnen de keukenopstelling kan er gekozen worden uit tal van frontjes, grepen en werkbladen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de keukenopstelling aan te passen.

Meer weten over onze woningen?