Wij hebben een oplossing voor het woningtekort!

Ben jij er klaar voor?

Niet normaal

We komen in Nederland meer dan 300.000 woningen tekort. Het is daardoor normaal geworden dat mensen geen betaalbare woning voor zichzelf of hun gezin kunnen vinden. Met de normale bouw halen we deze enorme achterstand niet in. Het moet sneller, beter, goedkoper én duurzamer. Kortom: het is tijd om de branche te veranderen. Bij Fijn Wonen doen we het daarom niet normaal. In onze woningfabriek maken we woningen die betaalbaar, mooi en duurzaam zijn. Daarnaast worden onze woningen razendsnel gebouwd met een voorspelbaar proces.

Corporaties
, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten: zijn jullie er klaar voor?

Woningfabriek Heerenveen

Maak kennis met onze woningfabriek

Onze woningen werden al in een fabriek gemaakt, maar dankzij onze nieuwe, innovatieve woningfabriek, met een oppervlakte van maar liefst 14.000 m2, kunnen we de productie opschalen naar 4.000 woningen per jaar. Zo dragen we (letterlijk én figuurlijk) een steentje bij aan het woningtekort in Nederland.


Benieuwd naar onze woningfabriek?

  

Unieke nieuwbouwwijken van de lopende band

Wij creëren graag een fijne leefomgeving voor iedereen. Bij ons kies je daarom uit acht woningtypen in tweeëntwintig uitvoeringen. Of het nu om grondgebonden woningen of appartementen gaat: wij leveren altijd hoogwaardige woningen die passen bij de wijk waarin ze geplaatst worden. Bovendien zijn ze energiezuinig en circulair. Dat betekent dat het energieverbruik en de kosten voor de bewoner(s) laag blijven. En dit alles is al mogelijk vanaf € 200.000 v.o.n.

Normaal is het bestellen van een woonwijk ingewikkeld

Door het woningtekort in Nederland hebben we geen tijd te verliezen als het om het realiseren van betaalbare, mooie en duurzame woningen gaat. Daarom maken wij het bestelproces sneller én overzichtelijker. Samen stellen we een offerte op waarbij de totaalprijs meteen duidelijk is. Zodra het plan er ligt, worden de woningen in onze woningfabriek gemaakt en binnen vijftien dagen op locatie afgeleverd. Heb jij een project beschikbaar? Vraag hier een offerte aan

Dit is het verhaal van Fijn Wonen

Het woningtekort gaat niet over stukken grond, langzame vergunningstrajecten of trage, vervuilende bouwers. Het gaat over mensen. In 2014 wist Van Wijnen al dat het anders moest. Het werd tijd voor een nieuwe manier van bouwen: slimmer en goedkoper met woningen die naast betaalbaar, ook mooi, duurzaam én van hoge kwaliteit zijn. Vanaf 2016 zijn Fijn Wonen-woningen een begrip in Nederland en door constant te testen, experimenteren en valideren, staan we waar we nu staan en komen onze woningen uit, jawel: een woningfabriek.

En als je denkt dat iedere woning er hetzelfde uitziet, dan heb je het mis! Door ons slimme productieproces kunnen we met zo weinig mogelijk componenten zoveel mogelijk verschillende variaties aanbieden. Op deze manier blijft betaalbaar wonen mogelijk voor iedereen in Nederland. We zijn op zoek naar corporaties, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten met dezelfde missie. Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkwijze?

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van bouwen?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van o.a. de ontwikkelingen rondom de woningfabriek en onze woonproducten.