i

Geeft het dashboard geen data weer van de afgelopen periode? Of geeft het dashboard de opwekking van de zonnepanelen niet weer? Dan moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Als je zelf een storing hebt opmerkt, dan kun je de volgende stappen zelf uitvoeren:

Helemaal geen data? Haal de zwarte stekker van de monitoring in de meterkast er 10 seconden uit en doe de stekker er weer in. Controleer, als de monitoring is verbonden met je vaste verbinding, of de internetkabel goed is aangesloten op je router.
Geen data van de zonnepanelen? Controleer of de aardlekschakelaar van de zonnepanelen in de meterkast niet uit staat. Staan alle schakelaren omhoog? Dan is dat niet het probleem.

Is het probleem met deze stappen nog niet opgelost? Neem dan contact op met onze Klantenservice door te bellen naar het Fijn Wonen servicenummer: 0800-1219 of vul het contactformulier op onze website in. Doordat we sommige apparaten in je woning in de gaten houden, weet Fijn Wonen vaak al vroeg van een storing. Soms zelfs eerder dan jij als bewoner. In dat geval bellen of mailen wij je om de storing op te lossen. In sommige gevallen kunnen wij je telefonisch helpen, zodat je de storing zelf op kunt lossen. In andere gevallen maken we graag een afspraak met je en komt een van onze servicemonteurs bij je langs om het zo snel mogelijk op te lossen.

Liever persoonlijk contact

Heb je een storing?

Vul dit formulier in en we helpen je verder.

Heb je een klacht of suggestie?

Vul dit formulier in en we nemen jouw klacht of suggestie in behandeling.

Contactgegevens