InspiratieNul-op-de-meter
23-10-2019Door Baukje van der Vlugt

Ken je het Mijn Fijn prestatiedashboard al?

Bij Fijn Wonen in het in sommige gevallen mogelijk om prestatiegarantie af te nemen op de woningen. Voor een periode van 10 jaar kunnen we de woningen monitoren en garanderen we de prestaties ervan. Door de huidige regelgeving en versieverbetering van ons Fijn Wonen-assortiment kan deze optie echter niet meer automatisch op elke woning en/of woningtype worden gekozen. 

Het Mijn Fijn prestatiedashboard is per huishouden toegankelijk via Mijn Fijn, een persoonlijke pagina op onze website voor de bewoner. Wanneer een bewoner hierop inlogt, wordt er een heel overzichtelijk maand- en jaaroverzicht getoond. Op de overige pagina’s zijn meer details te zien over het stroomverbruik, de zonnepanelen en de terug levering.

Door dit inzicht in het stroomverbruik, kunnen onze bewoners bewust omgaan met hun stroom. En dat is fijn voor iedereen! Benieuwd naar het Mijn Fijn prestatiedashboard? Klik op de afbeelding hiernaast voor de instructievideo of lees de veel gestelde vragen door op onderstaande link te klikken.