NieuwsCirculair bouwen
19-11-2018Door Baukje van der Vlugt

Nieuwe badkamer in productie

Fijn Wonen produceert sinds oktober haar eigen badkamers. We hebben hiervoor een eigen badkamerfabriek met showroom geopend in Gorredijk. In deze fabriek worden ook techniekmodules geproduceerd. Dit is een module die een compleet toilet, installaties en de meterkast bevat. De modules worden toegepast in nog te realiseren Fijn Wonen-woningen. De productie is inmiddels in volle gang! De modules worden enthousiast ontvangen door klanten die alvast een kijkje hebben genomen.

Eenvoudig schoon te maken

We hebben onze badkamer en techniekmodule in eigen productie om leverzekerheid te blijven bieden. We zijn minder afhankelijk van andere partijen en kunnen zo onze klanten 100% kwaliteit bieden. De badkamer wordt uiteraard voor dezelfde prijs geleverd als de eerder ontwikkelde serie.

Aan alles is gedacht in de nieuwe badkamer. Naast comfort en rust, is ook functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid belangrijk voor bewoners. Daarom is de badkamer zeer eenvoudig schoon te maken. Dit komt door de strak afgewerkte wanden, die geen voegen bevatten. Het unieke hierbij is dat één wand te personaliseren is. Bewoners kunnen namelijk kiezen uit diverse prints voor een fotowand. Om bewoners te ondersteunen bij de keuze, hebben we diverse stijlen uitgewerkt in moodboards: Scandinavisch, Industrieel en Stijlvol. Voor het sanitair kan gekozen worden uit de pakketten: comfort, luxe en excellent.