Gennep | 36 BENG woningen

Aan de Rijssenbeeklaan op het Pagepark in Gennep realiseerden we in totaal 36 koopwoningen. Deze woningen zijn onderverdeeld in 2 blokken van 6 201-woningen en daarnaast 24 levensloopbestendige (LLB) woningen van het 101 woningtype met het woonprogramma (inclusief slaapkamer en badkamer) op de begane grond.

Locatie

Locatie Pagepark Gennep
Rob Peperzak proost in Gennep

Proosten en polaroids: laat de bouw in Gennep maar beginnen

Op woensdag 13 april is er gestart met de bouw van 36 Fijn Wonen-woningen aan de Rijssenbeeklaan in Gennep. Dit project is het sluitstuk van de gebiedsontwikkeling van het Pagepark op het voormalige Page-terrein. In aanwezigheid van o.a. wethouder Rob Peperzak en Jan Herm Bouwhuis van Fijn Wonen werden de toekomstige bewoners van deze woonwijk uitgenodigd op locatie om te proosten en om, op ludieke wijze, de gloednieuwe buren beter te leren kennen. 

LLB woning Gennep opleveren aan Miranda

'LLB' wonen in Gennep: Miranda is een van de gelukkigen!

Levensloopbestendig wonen in het Limburgse Gennep: Miranda kreeg de kans! Ze kreeg de sleutel van haar gloednieuwe woning op het Pagepark waar we, naast 12 woningen van het 201 woningtype die begin 2023 worden opgeleverd, 24 levensloopbestendige woningen realiseerden.

''Ik heb bewust gekozen voor een levensloopbestendige woning, zo ben ik op de toekomst voorbereid'' vertelt de 57-jarige Miranda. De grote tuin achter de woning is misschien nog wel waar ze het meest naar uitkijkt. ''Ik ben een buitenmens dus vind heerlijk om in de open lucht te zijn. Daarnaast heb ik de slaapkamer, die zich normaal op de begane grond van dit type woning bevindt, bij de rest van de woonkamer getrokken waardoor ik een prachtige, ruime living heb. Ik kan niet wachten om alles in te richten en te decoreren!''

Jody en Jaap oplevering in Gennep

Allereerste koopwoning voor Jody en Jaap op het Pagepark

Ook het jonge stel Jody en Jaap mogen zich officieel eigenaar van een nieuwbouwwoning op het Pagepark in Gennep noemen. Na de 24 levensloopbestendige woningen die we hier eind 2022 opleverden, was het begin 2023 tijd voor de 12 Fijn Wonen-woningen van het 201 woningtype. Eerder huurder ze al een woning in Gennep en omdat ze het belangrijk vonden om hier te blijven wonen, verhuizen ze binnenkort naar hun allereerste koopwoning in dit mooie, Limburgse plaatsje. ''Laat de sleutel maar komen!'' aldus Jody. ''We hebben er zo lang op gewacht en nu kunnen we eindelijk gaan beginnen en er eindelijk ons eigen plekje van gaan maken.''

Meer weten over dit project?

Neem contact op met de accountmanager.