Diessen | 23 NOM-woningen

Hoe kunnen we binnen een woning flexibiliteit en circulariteit vinden zonder betaalbaarheid voor de klant uit het oog te verliezen?”, dat is wat projectontwikkelaars Maaike van Dal en Kees Klerks van Leystromen zich afvroegen. Het antwoord? Fijn Wonen. In opdracht van Leystromen realiseerden we in Diessen 23 sociale-huurwoningen.

Locatie

Locatie Diessen

Fijn samenwerken met Kees en Maaike in Diessen

“We onderzochten vooraf waar de potentiële bewoners behoefte aan hadden. Wat een echte eye-opener was, is dat 60% van de ondervraagden duurzaamheid belangrijk vond”, vertelt Maaike van Dal van Leystromen. Iets dat volgens haar collega Kees Klerks twintig jaar geleden wel anders was. Waarom de keuze op Fijn Wonen viel toen Leystromen circulair wilde bouwen? Dat lees je in het hele interview.

Open dagen én 100ste Fijn Wonen-woning in Diessen

Fijn Wonen bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Zo is er in april dit jaar in de uitbreidingswijk Vroonacker in Diessen gestart met het bouwen van 23 eengezinswoningen voor de sociale huur.

"Dit is de plek waar ik oud wil worden"

Ze telde de uren af. De 65-jarige Hellen Niemeijer, bewoonster van de 1.000ste Fijn Wonen-woning, kon niet wachten tot het moment waarop haar nieuwe woning werd afgeleverd. Vrijdag 25 september was het zover. In de wijk Vroonacker in Diessen heeft Fijn Wonen in opdracht van Leystromen 23 sociale-huurwoningen gerealiseerd, waaronder het nieuwe thuis van Hellen. Waarom de woning als een cadeautje voelde? Dat lees je hier!