Nieuws
7-9-2020Door Marrit de Haan

Fijn is trotse sponsor van sc Heerenveen Vrouwen!

Na een lange dag werken onbezorgd thuiskomen in een fijne woning, dat is wat wij iedereen gunnen. Zo ook de voetbal dames van sc Heerenveen!

Je thuis voelen draagt bij aan topprestaties en samenwerken aan de toekomst is wat ons verbindt. Met het sponsoren van de voetbalvrouwen ondersteunen wij onze missie: het creëren van een fijne leefomgeving voor vandaag, morgen en overmorgen. Ook ondersteunen wij de dames bij het behalen van hun doelen en het vervullen van hun missie: Gelijke kansen voor meisjes en vrouwen in het voetbal. Iedereen mag de kans krijgen om zich te ontwikkelen om te voetballen op het hoogste niveau.

De komende periode verblijven 6 dames van het elftal in onze Fijn Wonen-woningen in Gorredijk. We bieden ze zo een fijne plek om thuis te komen na de intensieve trainingen. Een plek waar ze zich thuis kunnen voelen en lekker kunnen ontspannen. De woningen in Gorredijk zijn energieneutraal en volledig circulair gebouwd. Zo dragen we niet alleen bij aan een fijne leefomgeving voor de dames, maar ook aan het behoud van deze leefomgeving.

De plaatselijke krant Sa! heeft een leuk artikel gepubliceerd over de dames en hun nieuwe woonplek in Gorredijk: Lees het hier

We wensen de dames veel succes dit seizoen, op naar Europa!